“Zeer sterke docenten, goede opbouw in trainingsdagen. Hoewel het 2 lange intensieve dagen waren, heb ik het nooit als vervelend ervaren. Zeer goede cursus!”

Eline van Gameren - Ministerie van Defensie - over Advanced Life Support (ALS)


METS CENTER


IN BEWEGING

Missie


Het METS Center beoogt, door middel van het aanbieden van simulatie- en vaardigheidsonderwijs, dat zorgprofessionals na een training patiëntveiliger werken. Het METS Center streeft ernaar voorloper te zijn op het gebied van medisch vaardigheids- en simulatieonderwijs. Dit realiseert het METS Center door opleidingen te ontwerpen en uit te voeren met didactisch geschoolde docenten en zowel nationaal als internationaal gecertificeerde instructeurs.

Visie


Als opleidingsinstituut bieden wij zorgprofessionals een breed aanbod van simulatie- en vaardigheidstrainingen op het gebied van de acuut vitaal bedreigde patiënt, zowel in de prehospitale als in de klinische setting. Een speciaal expertisegebied binnen de prehospitale setting vormen de opleidingen voor de meldkamer ambulancezorg. Onze hoogopgeleide docenten maken gebruik van moderne onderwijsvormen en faciliteiten met als specialisatie teamtrainingen en assessments. Voor specifieke opleidingswensen voorziet het METS Center graag in trainingen op maat.