Samen werken aan patiƫntveiligheid

Ron Brendel, directeur METS Center


Voorwoord

2017: een jaar waarin het METS Center een grote stap zette naar volwassenheid. Met als doel meer focus aan te kunnen brengen in dat waar we goed in zijn; het opleiden en trainen van zorgprofessionals. Is er daardoor veel veranderd? Aan de oppervlakte lijkt het van niet. We bieden nog steeds een breed scala aan vaardigheidsheids-, simulatie- en train-de-trainer-trainingen. Wat is er in 2017 dan wel anders gegaan? Wel, een voorbeeld bent u nu aan het bekijken. Het METS Center geeft voor het eerst een publiek jaarverslag uit. Dit is onder meer een gevolg van het inrichten van een kwaliteitscyclus die voor dit opleidingsinstituut bedrijfsmatig van groot belang is.

De gezondheidszorgprofessional in Nederland kan zijn of haar weg steeds beter vinden naar het METS Center. Mond-op-mond-reclame over de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen is daarbij cruciaal. Die kwaliteit wordt continu gemeten en teruggekoppeld aan klanten en opdrachtgevers. Opnieuw mogen we trots zijn op alle medewerkers van het METS Center die in 2017 de beschreven resultaten hebben behaald. Zowel kwantitatief als kwalitatief.


Als directeur ben ik daarom vereerd mij aanvoerder te mogen noemen van deze prachtige club docenten, instructeurs en organisatoren. Zij die samen met cursisten werken aan patiƫntveiligheid.

Ron Brendel

Directeur METS Center